Stadium information och skoprovardag 21.2.2024
FotbollPublicerad: 15.02.2024 08:54

Stadium information och skoprovardag 21.2.2024

Vi är glada att meddela att från och med den 1 januari 2024 har Sundom IF inlett ett spännande samarbete med Stadium och Adidas för inköp av föreningskläder. Detta partnerskap är ett steg framåt för att stärka vår gemenskap och erbjuda förmåner för våra medlemmar.

Varför Stadium och Adidas?

Genom vårt samarbete med Stadium och Adidas strävar vi efter att:

  • Förkorta leveranstiderna för kläder och utrustning.
  • Erbjuda en smidigare process för beställningar för lagen.
  • Ge ökad tillgänglighet och synlighet för vår unika föreningskollektion.

Hur Du Kan Bidra?

Varje inköp du gör hos Stadium, Stadium Outlet eller på Stadium.fi som registrerad medlem ger inte bara bonus till dig personligen utan också viktigt stöd till Sundom IF. Spelare, föräldrar, släktingar och alla våra supportrar kan enkelt registrera sig som Stadium medlem för att bidra.

Bli Medlem och Stöd Sundom IF

Att bli medlem är enkelt och ger dig bonus på dina inköp, vilket gynnar både dig och föreningen. Följ dessa steg för att starta:

  1. Registrera dig som Stadium-medlem på Stadiums hemsida om du inte redan är det.
  2. Logga in som Stadium medlem.
  3. Välj "Tue seurasi" och sök efter Sundom IF för att ange oss som din stödförening.
  4. Kom ihåg att alltid registrera dina inköp i butik eller online för att samla bonus.

Kommande Evenemang och Erbjudanden

  • Provningsmöjlighet för Nya Kläder: I början av mars kommer vi att organisera en provningsdag för att de lag som behöver nya kläder för säsongen..
  • Skoprovningsdag: Onsdagen den 21 februari välkomnar vi er till en skoprovningsdag hos Stadium. Det blir en spännande dag med chans att vinna presentkort och andra överraskningar för de som köper Adidas fotbollsskor.

För att se hela vår kollektion och aktuella priser, besök Stadiums föreningsida för Sundom IF. Via den här sidan kan du som förälder närsomhelst köpa kläder till din junior då behovet uppstår. För hjälp med tryck kontakta lagledare i ditt lag.

Vi ser fram emot detta nya kapitel med Stadium och Adidas och hoppas att ni alla är lika entusiastiska som vi är. Tillsammans kan vi göra Sundom IF starkare än någonsin!

Tack för ert stöd och engagemang.
Sundom Idrottsförening r.f.

0460065-2

c/o Tomas West 

Långängstået 49, 65410 Sundom